OPEN SOLLICITATIE?

Prince Cladding – Obdam is altijd op zoek naar talent.

Bouw je graag uitdagende bouwwerken? En wil jij carrière maken in een groeiend, dynamisch leuk team met veel kennis van diverse gevel en dak systemen, maar zie je geen vacature die past bij wat je te bieden hebt? Ook dan zoeken wij jou!

Bij Prince Cladding Obdam zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent.

Denk jij een aanwinst te zijn voor ons bedrijf? Stuur een open sollicitatie met motivatie en cv naar Luc Vermeijden via lvermeijden@princecladding.nl.
Ben je benieuwd, maar wil je graag even afstemmen of het past, dan kun je ook altijd eerst even bellen: 071-5899223.

Prince Cladding- Obdam ontwerpt, assembleert, bouwt en onderhoudt geïntegreerde systemen voor gevels. We specialiseren ons in gevelbekleding, gevelbeplating, beglazing, ventilatie en dakbedekking.

In meer dan veertig jaar evolueert het Nederlandse familiebedrijf zich tot een specialist, die wereldwijd grote, tot de verbeelding sprekende projecten uitvoerde.

Een bijzonder Prince Cladding – Obdam concept is ‘totale gevelbouw’, waarbij architecten in de gelegenheid worden gesteld om in volledige vrijheid te kiezen voor bijna elk type staal, aluminium of steen. Met de zekerheid dat zelfs de meest complexe ontwerpen realiseerbaar zijn.