Prince Cladding Obdam BV

Prince Cladding Obdam BV ontwerpt, assembleert, bouwt en onderhoudt geïntegreerde systemen voor gevelbekleding, beglazing, ventilatie en dakbedekking. In meer dan veertig jaar evolueerde Prince Cladding Obdam BV – een Nederlands familiebedrijf – tot een specialist, die wereldwijd grote, tot de verbeelding sprekende projecten uitvoerde. In 2020 werd Prince Cladding Obdam BV een zusteronderneming van Vic Obdam staalbouw.
De enorme ervaring die op alle continenten is opgebouwd, weerspiegelt zich in onze eigen concepten voor totale gevelbouw, die tegemoet komen aan de scherpste eisen van architecten en opdrachtgevers. Het kost ons geen enkele moeite om voorbeelden te noemen en te tonen van projecten waar zeer specifieke eisen op het gebied van akoestiek, thermiek en esthetica van kracht waren.
Een bijzonder Prince Cladding Obdam BV concept is ‘totale gevelbouw’, waarbij architecten in de gelegenheid worden gesteld om in volledige vrijheid te kiezen voor bijna elk type staal, aluminium of steen. Met de zekerheid dat zelfs de meest complexe ontwerpen realiseerbaar zijn.

Wereldwijde bekendheid vergaarde Prince Cladding Obdam BV mede, door succesvol uitgevoerde complexe projecten op luchthavens. Juist op deze locaties kwam ons specialisme tot zijn recht. Bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van vliesgevels van torens voor luchtverkeersleiding.

Onze kennis van structuren, materialen en toepassingen brengt met zich mee dat Prince Cladding Obdam BV zich niet alleen kon opwerken tot een wereldwijd erkende ontwikkelaar en bouwer. Ook het onderhoud van de projecten die we realiseerden, is bij ons in goede handen.