Metalen Gevelbeplating

Binnendozen

Binnendozen bieden in combinatie met glaswol isolatie de perfecte oplossing voor een gebouw. Ook voor geluidsisolatie zijn binnendozen perfect, deze kunnen namelijk geperforeerd geleverd worden.

Golfplaten

Golfplaten worden voornamelijk toegepast bij industriële bouw, kantoren en woningen. De golfplaten zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen en een grote variatie in kleuren en coatings.

Trapezium platen

Het trapezium profiel wordt het meest gebruik van alle gevelplaten. De vorm is in de loop van vele jaren ontwikkeld en biedt een goede draagkracht en overspanning.

Puntprofielen

Puntprofielen bieden vele mogelijkheden in de gevel en zorgt voor een mooi lijnenspel door middel van de strakke punten.

Speciale profielen

De speciale profielen geven gevels een esthetische aantrekkingskracht. Deze profielen zijn vaak een combinaties van verschillende profielplaten die zijn samengevoegd, voor een meer spannend beeld.

Plankprofielen

Voor een optisch vlakke gevel met moderne strakke lijnen zijn plankprofielen zeer geschikt. Bij een aantal typen wordt de bevestiging onzichtbaar weggewerkt voor een esthetisch mooi resultaat.